Video er en magnet for øjet

Hele tanken med medieassistenten er at, jeg Timm Højbjerg gerne vil være den du tager fat i, når du have lavet din hjemmeside. Jeg er ham du snakker med, når du skal bruge videoproduktion så du opnår mere synlighed. Jeg har hele tiden gerne ville hjælp andre og det derfor jeg har valgt at kalde mit lille firma for medieassistenten.

Hvem står bag Medieassistenten

Hele tanken med Medieassistenten er at, jeg Timm Højbjerg gerne vil være den du tager fat i, når du have lavet din hjemmeside. Jeg er ham du snakker med, når du skal bruge videoproduktion så du opnår mere synlighed.

Jeg har hele tiden gerne ville hjælp andre og det derfor jeg har valgt at kalde mit lille firma for medieassistenten.

Jeg hedder Timm Højbjerg, er 36 år, bor i Lyngby sammen med min kone Jeanette og vores datter Emily. Jeanette og jeg har vært sammen siden 2005 og fik Emily i 2011.

Lige siden jeg husk det har jeg helt tilbage i 90’en lege med video og lavet små hjemmeside i html. I starten af 00’en tog jeg en allround uddannelse indenfor film- og tv produktion hvor jeg noget at, lave rigtig mange udsendelser, kortfilm og live tv produktion.

Udover er jeg også:

• Ordblind – (Men hej, jeg skal ikke skrive din tekst på din hjemmeside eller en doktorafhandling. Jeg designer hjemmesider, laver video og kan være din medieassistent.)
• Klima tosse
• Politisk tosse – (Altså jeg følger meget med i dansk politik – se stor set altid Tirsdagsanalysen på TV2 News og lytter til Q & Co, Borgen unplugged og Slotsholmen)
• Kan lytte til P3 den ene dag og P4 den næste, plus min arbejders musik når jeg virklige skal arbejde.
• Autodidakt indenfor webdesign
• Uddannet eventkoordinator

DSC00311