Gør din hjemmeside til en magnet for øjnene med video

I dag foregår alt digitalt og din hjemmeside er som internettets svar på en butik. Din butik skal indrettes så den er tillidsvækkende, tiltrækker din drømmekunde og skaber blikfang. 

Udnytte hjemmeside med video som dit forspring og opbygge et personligt brand så din hjemmeside blive husket. Jeg hjælper dig som enten allerede har en hjemmeside, vil have et re-design eller som ønsker en ny side.

IMG_0913

Ønsker du en nem og enkel hjemmeside?

Når du skal have en ny hjemmeside, kan være en hele labyrint at finde rundt i. Du skal forholde dig til: hvordan skal den se ud, hvad skal den teknisk kunne eller om du selv kan tilrette og rediger den bagefter.

Jeg benytter WordPress – verdens mest populære websystem. Kombinerer det med en enkel sidebygger der gør livet som hjemmeside ejer til en leg. Du har adgang til min optimerede WordPress administration der gør din brugeroplevelse nemmer og adgang til videovejledning hvor du bliver ekspert i din egen hjemmeside.

Video er mit hjertebarn og jlad mig give dig et bonustip til hvorfor en hjemmeside med video er vigtig. Video er med til at give liv på din hjemmeside og gøre den mere menneskelige.

Tænker du; jeg er ikke vild med at være foran kammeret eller video er en døgnflue – ligesom internettet. Bare rolig, selvfølge kan du få en hjemmeside uden video.

Hvad inkluderet en WordPress hjemmeside hos mig?

DSC00246

Serviceaftale

Perfekt til dig der er nyopstartet firmaer som vil i gang med video og billeder til enes sociale medier.